donderdag 17 september 2009

Waar is mijn vork!!!


Tja, eigenlijk wist ik het wel, maar er is hier echt geen vork te vinden. Dus toch maar proberen met stokjes. Mama zegt altijd dat ik goed boven mijn bord moet eten. Als je dat doet gaat het best. Heerlijk was het!

4 opmerkingen:

  1. Hallo Tamar,

    Hier een berichtje van alle kinderen uit de klas. We hebben samen gekeken op de computer wat je allemaal aan het doen bent. Wat een verre reis! Heb je lang in het vliegtuig moeten zitten? We hebben erg moeten lachen om de chinese taal. Kun jij het al een beetje verstaan? Wij hebben geoefend met 'hallo' zeggen in de klas, dit ging wel al goed. Met stokjes eten lijkt ons moeilijk, maar jij kunt het al! Goedzo! Graag willen we een foto zien wanneer jouw mama viool aan het spelen is. Kun je die voor ons maken?

    Veel groetjes van alle kinderen van je klas, Monique en Anne-Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HALLO LIEVE TAMAR!
    WAT GAAF DAT JE ER NU EINDELIJK BENT! EN WE ZIEN DAT JE AL HEEL GOED MET STOKJES KAN ETEN, GOED HOOR; WIJ ETEN HIER GEWOON NOG MET DE VINGERS..! VEEL PLEZIER EN GROETJES AAN PAPA EN MAMMA.
    KUS ROBIN EN DORIANNE

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Tamar,
    Opa en Oma hebben alle fotos gezien en we vinden ze heel leuk.Wat sta jij er leuk op en wat zie je veel.Jij boft toch maar.Als je weer thuis bent kun je ons een heleboel vertellen. Zij jullie vandaag bij de muur?
    Nog heel veel plezier en een dikke kus en groetjes aan papa en mama.Opa en Oma

    BeantwoordenVerwijderen